Rajan yli taas pääsee, kun lakkoilijat ovat jättäneet paikan poliisin käskystä. Etelä-Espanjassa poliiseilla ja lakkoilijoilla oli verisiä yhteenottoja ja Madridissa pidätettiin n. 30 lakkoilijaa, jotka on jo päästetty vapaaksi. Kataloniassa on useita bensa-asemia ilman polttoainetta ja ne jotka saavat lisää polttoainetta myytäväksi saavat sen poliisisaattueessa.

 Täällä autotehtaat ovat pysähdyksissä, kun osat ovat loppu. Ainakin tänään ja huomenna työntekijät jäävät kotiin kun ei ole osia valmistaa autoja ja sitä myöten rahalliset menetykset ovat suuret. Tukkuliikkeet saavat jonkun verran toimituksia, mutta puutteita on ja hyvin useat tavaroidentoimittajat käyttävät pakettiautoja rekkojen sijaan, kun pelkäävät lakkoilijoiden reaktioita. Pitää käydä tänään supermarketissa katsomassa saako vielä ruokaa viikonlopuksi..

Edit: Mm. bridgestone on laittanut 800 ihmistä kadulle, seatilla lukema on 8800 henkilöä, eikä paluuta ole ennen kuin töitä on taas tarjolla, joka ei luultavasti tule tapahtumaan ennen viikonloppua.