Juu..nyt on reilu viikko matkaa takana ja aikaa kirjoittaa...ja tekstista tulee puuttumaan ä:t ja ö:t kun en jaksa niita laittaa, kun kirjoitan Mikelin koneelta

Ke 2.5 Puolen Suomen halki

Aamulla lahdimme aidin kanssa Ouluun kun piti viela avaimet palauttaa. Ouluun saavuimme juuri parahiksi, kun PSOAS avasi ovensa, eika siten tarvinnut odottaa kauaa. Oulusta lahdin sitten jatkamaan kohti Helsinkia. Matka sujui hyvin, auringon paisteessa ja sateessa.  Helsinkiin saavuin alkuillasta, nakkasin kamat Piitulle ja Karille ja jatkoin majapaikkaani Malminkartanoon. Heidi toimi majoittajanani.

ToPe 3.5 - 4.5 Helsinki

No Helsingissa ei juuri mitaan muuta tekemista ollu kuin hypata 3B:n kyytiin, kayda Suomenlinnassa ja syoda chicosissa :) Heidin ollessa toissa paivat ei juuri jaanyt aikaa paljon illalla muulle kuin yhdelle eralle Suomen pelia MM-kisoissa. Pe iltana sitten menin Piitun luokse jotta lauantai aamuna paasisin autolla Helsinki-Vantaalle.

La 5.5 Lahto

Lauantai aamu alkoi vasyneena, paatin laittaa kellon soimaan jo kuuden jalkeen, just in case, jotta olisi enemman aikaa, jos jotain sattuisi. Herattyani ja puettuani paatin vieda matkalaukkuni autoon jotta Piitu voisi jouda aamuteensa rauhassa. Noh..auto oli ylta paalta jaassa, mika ihanuus, yolla oli ilmeisesti ollut räntää ja pakkasta joka oli luonut tuon ihanan aamu aktiviteetin. Palasin takaisin piitun asunnolle ja ilmoitin etta 10min paasta on lahto, kunhan saan auton rapattua.  Auto rapattiin ja lahdettiin kohti lentokenttaa, keha 1:lla tuntui aina valista ettei auton tassut oikein pida ja saavuttuamme lahdenmotarin liittymaan meita odotti 2 palomiesta, jotka kertoivat etta lahdentie on jaassa ja koko aamun on autoja ajanut aitaan, jotenm malttia tielle ja olla tarkkana varjokohdissa. Tie oli todella liukas, useissa kohdissa ei pitoa lainkaan ja taisin menna todellista etanavauhtia siella, mutta eipa siina kukaan juuri ohitellutkaan meita. Olin todella hermostunut ja Piitu yritti rauhoitella, etta kylla ehtisin lennolle, mutta suurempana huolenani oli etten mälläisi äitin autoa, varsinkin kun Piitu sita tarvitsisi.  No lahdentielta selvittiin, mutta keha 3:kin oli hieman liukas ja paatin ajaa loppumatkan varman paalle.

Kentalla kaikki sujui hyvin ja lento meni nopeasti....mutta mutta sitten taas alkoivat vaikeudet..Koneessa kuulutettiin etta matkalaukut voimme hakea terminaalista B je sinne me paadyttiinkin koneesta. Sieella sitten koneellinen suomalaisia odotteli ruutuja tuijotellen mille hihnalle laukut tulisi, odoteltiin ja odoteltiin...osa kavali hihnoilla kattelemassa josko laukut tulisi, mutta ruudulle ei vain tulisi ilmoitusta...kun siina oli odoteltu jo tovi, lahdin etsiman info pistetta, jossa olikin jo joku venalainen kyselemassa laukkujen peraan. No meille kerrottiin etta laukut on terminaalissa A, jonne paasisi menemalla turvatarkastulsen lapi, joder. Turvatarkastuken lapi niin nopeasti kuin mahdollista ja tottakai se terminaali A on pitka ja ruuhkainen.Vihdoin loysin tienio matkalaukku hihnoille, mutta taaskaan ei mikaan ruutu ilmoittanut matkalaukkujen olevan millaan hihnalla ja ei muuta kuin kyselemaan kadonneitten matkalaukkujen luukulta, jossa oli, yllatys yllatys, ruuhkaa. no siella oli sitte joitain miehia ottamassa hihnalata laukkuja joita ei ollu noudettu ja kysaisin onko heilla tietoa ja he sanoivat etta olivat nostaneet kaikki laukut hihnalta pois, kun niita ei oltu noudettu ja vihdoin, yli tunnin jalkeen paasin ulos ja loysin Mikelin....

Barcelonasta myohemmin...